Aandachtspunten

Bij de juiste keuze voor jouw badkamer

Vloeren in een badkamer, het blijft een moeilijke keuze. De vloer moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar moet ook goed tegen water kunnen en daarbovenop nog eens mooi zijn. Vaak kiest men dan ook voor een ParquetVinyl als vloer. Maar waarom juist?

Watervast

Meteen het belangrijkste voordeel. Onze ParquetVinyl vloeren zijn 100% waterbestendig. Het bad dat overstroomt, kindjes die te veel water morsen, een natte handdoek die blijft liggen …? Noem zo maar op. Het is duidelijk dat een vloer in de badkamer tegen een spatje moet kunnen.

Gemakkelijk te onderhouden

Een badkamer is één van die ruimtes die grondig en vooral vaak gepoetst moet worden. Omdat ParquetVinyl waterbestendig is, kan je deze vloer makkelijk en uitvoerig schoonmaken. Altijd een hygiënische en nette badkamer. Wat wil je nog meer?

OPGELET: Alle schade aan jouw parketvloer ten gevolge van water zal niet gedekt worden door onze garantie. Daarom is het aan te raden om parket in badkamer of keuken niet te gebruiken in bepaalde zones zoals het kookgedeelte of afwasgedeelte. ParquetVinyl vloeren zijn wel 100% waterbestendig en mogen wel in vochtige ruimtes geïnstalleerd worden.

Onze topselectie vloeren voor in jouw badkamer

Ben je benieuwd naar de meest verkochte vloeren?

Barn Natural

Barn Natural

Barn is een uitgesproken rustiek eiken parket.

POPULAIR

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen