Aandachtspunten

Bij de juiste keuze voor jouw keukenvloer

Keuken en parket?

Een keuken is onderhevig aan vocht en vuil waardoor mensen vaak schrik hebben om te kiezen voor parket. We raden af om een parketvloer te leggen in het kook- en afwasgedeelte. Maar je kan ook vloeren combineren. Vaak wordt bij het kookoppervlak gekozen voor een gietvloer of natuursteen.

Vloeren combineren

De overige ruimte kan dan voorzien worden van een parketvloer naar keuze voor het warme gevoel. Hieronder kan je enkele projecten terugvinden waarbij parket gecombineerd wordt met een ander type vloer.

OPGELET: Alle schade aan jouw parketvloer ten gevolge van water zal niet gedekt worden door onze garantie. Daarom is het aan te raden om parket in badkamer of keuken niet te gebruiken in bepaalde zones zoals het kookgedeelte of afwasgedeelte. ParquetVinyl vloeren zijn wel 100% waterbestendig en mogen wel in vochtige ruimtes geïnstalleerd worden.

Onze topselectie vloeren voor in jouw keuken

Ben je benieuwd naar de meest verkochte parketvloeren?

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen