Aandachtspunten

Bij de juiste keuze voor jouw vloerstijl

De klassieke interieurstijl is rijk aan details en is een erg verfijnde stijl. Deze stijl straalt dan ook luxe, symmetrie en elegantie uit. Antiek en donkere houtsoorten staan centraal, maar ook materialen zoals marmer, goud, zilver en brons komen terug.

Kleuren en prints

De stijl leunt op vlak van kleuren aan bij de strak landelijke stijl. Een visgraatparket is ook iets typisch voor deze stijl. Dit type parket past niet enkel bij een klassieke interieurstijl maar ook bij andere woonstijlen. Een visgraatparket bestaat uit symmetrie en dit is nu net één van de kenmerken van deze stijl.

Bij deze stijl maak je gebruik van diepe intense kleuren afgewisseld met beige tinten. De gordijnen, kussens en lakens zijn meestal zwaar en bestaan uit velours, zijde of satijn als stof.

Materialen

Op vlak van materialen mag het ook een beetje meer zijn, denk hierbij aan overweldigende kristalluchters en grote spiegels afgewerkt met een gouden randje. Ook kandelaren en grote vazen met bloemen zie je vaak terug komen.

Onze topselectie vloeren voor in een klassiek interieur

Ben je benieuwd naar de meest verkochte vloeren?

Sorrento Villa

Sorrento Villa

Dit parket heeft een zeer rustieke uitstraling met veel knopen en barsten.

Garonne Barista

Garonne Barista

ParquetVinyl Garonne benadrukt het effect van natuurlijke planken het meest.

POPULAIR
Oslo Pure

Oslo Pure

Oslo 190 is een geolied eiken parket met brede en lange planken.

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen