Aandachtspunten

Bij de juiste keuze voor jouw vloerstijl

Strak én landelijk wonen doe je zo!

Landelijk en toch strak, de verfijndere, modernere versie van landelijk wonen slaat bij heel wat mensen aan. Niet gek ook, het is een vrij neutrale stijl die eigenlijk aanleunt bij de Scandinavische trend. Vergeet dus de koperen potten, bloemenprints en franjes. De landelijke stijl werd vandaag helemaal heruitgevonden tot een strak en luxueus geheel.

Kleuren en prints

Bij strak landelijk gaat men voor een zachte en rustgevende sfeer met aandacht voor hedendaags comfort en oog voor detail. Het is een luxueuze stijl met veel comfort.

Qua kleurenpalet gebruikt men heel wat lichte kleuren als wit, beige, grijs en lichte bruintinten. Hier geen felle contrasterende kleuren, maar ton sur ton tinten die dicht bij elkaar aanleunen. Prints komen in deze stijl minder aan bod.

Materialen

Ook in het stoffengebruik gaat men voor natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan linnen of katoen. Tenslotte heeft deze stijl ook aandacht voor authentieke elementen. Zo zijn zwarte smeedijzeren deuren heel erg gegeerd (wat zijn die toch fantastisch, niet?) en zien we witte plafondbalken en geschilderde bakstenen muren terugkeren.

Dromen mag

De strak landelijke stijl is omwille van het feit dat comfort belangrijk is en natuurlijke materialen gebruikt worden niet altijd de goedkoopste stijl, maar hey, dromen mag toch hé?

Vloeren die passen in een landelijk interieur

Ben je benieuwd naar de meest verkochte vloeren?

Farm Antique

Farm Antique

Dit parket heeft een zeer rustieke uitstraling met veel knopen en barsten.

Farm White

Farm White

Dit parket heeft een zeer rustieke uitstraling met veel knopen en barsten.

Farm Antique Parket

Farm Antique

Dit parket heeft een zeer rustieke uitstraling met veel knopen en barsten.

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen