Aandachtspunten

Bij de juiste keuze voor jouw vloerstijl

Scandinavisch wonen doe je zo!

De inrichting van onze noorderburen straalt vooral rust en soberheid uit. Het is authentiek en eenvoudig met aandacht voor details. Daarnaast is functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid heel belangrijk. Een ideale mix voor iedereen met een druk leven.

Kleuren en prints

In een Scandinavisch interieur wordt vooral heel veel wit gebruikt. Dit om een donkere winter beter te kunnen overbruggen. De witte basis wordt meestal aangevuld met grijze nuances en zwarte accenten. Ook pasteltinten en grafische prints worden vaak gebruikt.

Materialen

Gezien authenticiteit belangrijk is gebruikt men ook heel veel natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan blank hout en glas maar ook aan beton en koper. In deze stijl houdt men ook van consuminderen. Men investeert graag in kwaliteit en duurzaamheid voor de grote stukken in huis als een tafel en een zetel. De accessoires worden aangewend om het interieur op geregelde tijdstippen een nieuwe look te geven.

Design

Deze stijl heeft ook heel wat bekende ontwerpers als Charles Ray Eames of Arne Jacobsen. Alles is mooi, functioneel, licht en eenvoudig. Hier en daar zien we ook industriële invloeden.

Onze topselectie vloeren die passen in een Scandinavisch interieur

Ben je benieuwd naar de meest verkochte vloeren?

Farm Pure

Farm Pure

Dit parket heeft een zeer rustieke uitstraling met veel knopen en barsten.

[layerslider_vc id=”33″]

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen