Traditionele visgraat

Sorrento is een meerlaags parket met de afmetingen van een traditionele visgraat. Deze eeuwenoude synchrone legmethode zorgt voor een klassieke, maar toch dynamische look en past perfect in hedendaagse woningen. Deze collectie is te verkrijgen in 3 kleuren alsook onafgewerkt om naar keuze met een lichte of donkere olie te behandelen.

 

Collectie: Sorrento

Kleur: Cotton White, Natural, Villa

Prijs: 96,00 / m²

Klik hier voor meer informatie over dit product

 

Bestel gratis staal van dit product

 

Tip van Eliza:

Hier zie je dat parket ook op een andere manier geïnstalleerd kan worden, namelijk in een visgraat patroon. De collecties Sorrento & Versailles kunnen enkel op deze manier geïnstalleerd worden. Visgraat is helemaal terug van weggeweest. Deze manier van leggen wordt vaak als “oudbollig” aanzien, maar je kan deze vloer perfect combineren met een strak interieur. Dit geeft heel wat klasse. Ik ben alvast fan.

Heb je een vraag over je interieur? Contacteer me hier.

Vraag je gratis Lamett Dream Box aan!

inspiration

1. Laat je inspireren door onze projecten

sample

2. Selecteer en bestel drie stalen

home

3. Ontvang je Dream Box binnen de 48 uur

dreambox-1-web

Je wil graag eens je favoriete vloer in het echt zien en voelen? Stel dan je gratis Dream Box samen door 3 stalen te selecteren in onze shop. De stalen worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Kies jouw gratis stalen

Maak kennis met onze partners in jouw buurt

Hoe zo? Al die inspiratie, tips, suggesties… en dan kan je hier niet rechtstreeks kopen? Inderdaad. En ook dat is een bewuste keuze.
Wij maakten een selectie van parketbedrijven die in jouw regio een perfecte service en opvolging kunnen verzekeren.
Zij staan graag tot jouw dienst.