lamett HQ

Een passie voor Parket & Parquetvinyl

Lamett Europe nv werd in 2005 opgericht door Bruno Descamps. Als producent en distributeur van hoofdzakelijk parket is de onderneming in minder dan 15 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa. Eind 2017 werd Parquetvinyl aan het gamma toegevoegd: een rigide luxe-vinylvloer die geschikt is voor elke ruimte.

Lamett in Europa

Intussen zijn er in Europa een 250-tal werknemers actief, maar het hart van de firma bevindt zich nog steeds in Deerlijk, West-Vlaanderen van waar er jaarlijks ongeveer 20.000 bestellingen verstuurd worden. Het Lamett-gamma varieert van budgetvriendelijke vloeren tot heel gesofisticeerd parket.

Lamett, vakmanschap met het edelste hout.

Bekijk de video en ontdek hoe onze parketvloeren tot stand komen. Van boom tot afgewerkt product.

Onze beloftes

Garantuee

Garantie

Een goede vloer koop je maar één of twee keer in je leven. Wij garanderen je dat een vloer van Lamett aan alle kwaliteitseisen voldoet. Voor minder gaan we niet. Als je vloer correct geplaatst is, is de kans uitermate klein dat er zich een probleem voordoet. Maar hout is een levend product, en bij het vervaardigen van parket komt veel kijken. Een kwaliteitsprobleem is onwaarschijnlijk, maar het kán dus wel. In dat geval kun je altijd onze garantieclausule inroepen.

Bekijk hier de garantievoorwaarden.

Service

Service

Alles begint met een sterk product, maar als klant wil je natuurlijk ook een sterke service. Je wilt niet aan je lot worden overgelaten, je wilt worden geholpen. Dat is  onze tweede belofte: we staan voor je klaar, van voor de aankoop tot lang daarna.

We zijn er niet alleen om je bestelling te noteren en zo snel mogelijk te leveren. Je kunt ook op ons rekenen als er zich toch onverwacht een probleem stelt met je vloer. Dan sturen we Luc, onze technisch adviseur, ter plaatse om je vloer van dichtbij te bekijken. Wedden dat hij met de perfecte oplossing voor de dag komt? Bel ons dus zeker op als er iets niet in orde blijkt met je vloer.

Quality

Kwaliteit

Je wilt een mooi afgewerkte, sterke vloer waar je jarenlang plezier aan beleeft. We zouden het zelf niet anders willen. En daarom zetten we écht volop in op kwaliteit. Dat is onze eerste belofte: hier krijg je kwaliteit.

We kiezen onze collecties niet zomaar omdat ze toevallig in de mode zijn. We beslissen op basis van ervaring en productkennis. We selecteren zorgvuldig en testen uitgebreid voor we een product in de markt zetten. Dat kunnen we doen omdat het niet onze ambitie is de goedkoopste aanbieder op de markt te zijn. Het is onze ambitie de béste aanbieder te zijn.